Mediterrane kookworkshop

Wij ontvangen u met lekkere antipasti en een drankje. Dan zal de kok de avond en het te koken diner met u doornemen. Wij richten een aantal werkplekken in, en we begeleiden u met het maken van de verschillende gerechten en de benodigde voorbereidingen.

Na alle voorbereidingen gaan we de laatste hand leggen aan de gerechten en gaan we aan tafel. We eten met z’n allen en wisselen dit weer af met de werkzaamheden voor de volgende gangen.

Pizza als amuse
Bruchetta als voorgerecht met :
Versie 1, gegrilde courgette met tonijnsalade
Versie 2: rode ui marmelade
Pollo limone en/of een met geitenkaas gevulde paprika en caponata als hoofdgerecht
Mascarpone als dessert
Cantuccino koekjes

Inclusief drankjes en begeleiding. Kosten: 15 tot 20 personen €300 huur en €84,95 pp ex BTW 21 tot 30 personen €100 huur en €84,95 pp ex BTW

Wilt u reserveren, bestellen of heeft u een vraag?